Писмо једне захвалне маме

 

linija

 

„НЕВЕН“ је установа која прва излази у сусрет младим родитељима да одгаје своје малишане и упути их у све оно што их очекује на путу који се зове “ живот“.

Прва одвајања од родитеља, прве сузице, прва другарства и симпатије, први цртежи изложени на паноу, први стихови изговорени на приредбама, први маскенбали, Нове године и слике са Деда Мразом, мамини празници, рођендани другара, најбоље васпитачице, најбоље куварице, и још много, много тога је оно што остаје као успомена из вртића.

Ја, као мајка којој је „НЕВЕН“ много помогао када је требало одгајати своју децу и помоћи им да безбрижно одрастају, бескрајно сам захвална свом особљу ове установе. Сада сам мајка два одрасла дечака, који су на путу да постану прави људи, зрели људи. И они се увек радо сећају и Вере и Гоце, и Ане, Славице и Цеце, и Вање, и Јасмине, и Гоце, и наравно, тетка Раде. Нека ми не замере они које нисам поменула, што не значи да су они били мање вредни, и они су део тима који је учествовао у свету томе.

Сада су ту нове, младе снаге, пуне елана, маште и воље за рад са децом. И њих сада, заједно са старом екипом, воле неке нове генерације деце.

„НЕВЕН“ је као наше дете, и зато, чувајмо га и волимо, храбримо и помажимо, јер све то чинимо због наше деце. Мајке и очеви ВОЛИТЕ И ЧУВАЈТЕ „НЕВЕН“, КАО ШТО ВОЛИТЕ И ЧУВАТЕ СВОЈЕ ПОРОДИЦЕ! Рађајте децу, вртић ће Вам помоћи, да оно што не стижете Ви, васпитавајући децу, урадиће вртић за Вас.

Верујте ми, најлепше и најбезбрижније раздобље у Вашим животима и животима Ваше деце, је управо то, када се дружите са „НЕВЕНОМ“, без обзира што нам то тада делује јако тешко.

ХВАЛА ЗА СВЕ ТРЕНУТКЕ РАДОСТИ ПОДЕЉЕНЕ САМНОМ И СА МОЈОМ ДЕЦОМ, ЗА СВАКИ МИНУТ, И ЗА СВАКИ САТ, У КОМЕ ЈЕ „НЕВЕН“ БИО МАЈКА МОЈОЈ ДЕЦИ! ТО ЈЕ ЗА ЊИХ БИО УВЕК ТОПАО КУТАК, ДОК СУ МАМА И ТАТА НА ПОСЛУ!

Дан за даном, година за годином, и наш мали „НЕВЕН“, са својих тридесет, постаје зрео, а у души дете пуно живота и радости, и све млађи, и млађи.

           СРЕЋАН РОЂЕНДАН И ПУНО УСПЕХА У ДАЉЕМ РАДУ!

                                                                                                 ЗАХВАЛНА МАЈКА

 

linija

Login Form