Новогодишња чаролија у ПУ „Невен“

linija

View the embedded image gallery online at:
http://www.puneven.edu.rs/index.php/priredbe#sigFreeId599f3b317a

Традиционално, у сурет новогодишњим празницима, малишани су са својим васпитачима, а уз несебичну помоћ родитеља припремили и реализовали новогодишње приредбе. Весели караван новогодишњих жеља, песама и игре започео је са новогодишњим припредбама припремних предшколских група „Новогодишње жеље“  коју су припремила деца која похађају полудневни припремни предшколски програм са својом васпитачицом Весном Милосављевић и  „Помоћници Деда Мраза“ коју су припремила деца припремне предшколске групе са својим васпитачима Вањом Атић, Слађаном Суботић и Марком Милић.

Теби Деда Мразе“ је слоган новогодишње приредбе коју је припремила средња васпитна група и васпитачи Ана Поповић и Милица Петровић; док су глумци Катарина Вићентијевић, Ангелина Лукић и Бранко Антонић, за наше најмлађе и децу која похађају полудневни припремни предшколски програм на терену, извели позоришну представу „Новогодишња абракадабра“. Представа поред забавног има и едукативни карактер. 

Након представе, коју су деца са пажњом одгледала, приређена је мала журкица за децу припремног предшколског узраста, тако да се до ручка орило од песме и игре. Уједно је за њих организовано и фотографисање са Деда Мразом и подела пакетића.

 

Децаприпремне предшколске групеигром, песмом развеселили су све присутне изводећи програм приредбе „Новогодишња прича“ коју су припремили васпитачи Весна Драгојевић   и Јелена Јелић.

Уз пригодан програм деце старије васпитне групе  и васпитача Јасмине Несторовић, Марине Марковић и Александре Радовановић, под слоганом „Дечица и Деда Мраз“ деца су у веселој атмосфери показала Деда Мразу да су била и заслужила пакетиће.

Последњег дана Новогодишње чаролије деца старије васпитне групе са васпитачима Аном Ђукић, Слађаном Симовић и Слађаном Трифуновић приредили су приредбу која се састојала од игре, рецитације, мини представе уз адекватне костиме и кореографију.

Деда Мраз није заобишао ни наше најмлађе, тако да се са децом узраста од три до четири године дружио уз песму, игру и понеку сузу.

linija

Завршна приредба 2015-"Као неки диван сјај, детињство је доба нај!"

linija

04.06.2015. године у Основној школи "Милан Ракић", одржана је завршна приредба припремних предшколских група под слоганом "Као неки диван сјај детињство је доба нај!"Приредба је одржана у Основној школи „Милан Ракић“. Након приредбе будући прваци су подељени у одељења и упознали су своје будуће учитељице.Васпитачи Славица Мунћан, Милица Радивојевић, Весна Милосављевић и Милица Петровић испратили су још једну генерацију предшколаца у први разред. Нашим најмлађима желимо пуно среће и успеха у школи. 

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.puneven.edu.rs/index.php/priredbe#sigFreeId5bccd49d17

linija

Login Form