"35. рођендан Предшколске установе НЕВЕН"

Прослава јубилеја 35. година постојања обележена је у установи  свечаношћу и пригодним програмом који су припремила деца старије васпитне групе 2 са својим васпитачима. Свечаности су присуствовали председник Општине Мионица Бобан Јанковић, његов заменик Милован Лекић, представници: Локалне самоуправе,  Предшколских установа из Малог Зворника, Владимираца, Ваљева, Љига, Лајковца, Уба, Основе школе „Милан Ракић“, Средње школе „Мионица“, библиотеке „Милован Глишић“, Културног центра Мионица, Дома Здравља, Црвеног крста, „Дунав осигурања“,Удржења васпитача „УВАКО“,  Црквеног одбора, Поште, Телекома,  Туристичке организације, чланови Управног одбора и пензионери наше установе, родитељи и други наши дугогодишњи пријатељи и сарадници.

Присутнима се на почетку обратила директор  Бранка Петровић:

„ Драги пријатељи Предшкослке установе „Невен“ добро нам дошли. Својим присутвом нам чините част на дан када ми обележавамо свој јубилеј- 35.година постојања. Желим да се захвалим, најпре родитељима због поверења које нам указују кад своју децу, свако јутро предају нама и дозвољавају да учествујемо у њиховом одрастању. Имајући у виду чињеницу колико је рано детињство битно за формирање личности, долазимо до тога колика је важност свих нас и Вас у креирању личности. Колико успевамо говоре 35 година и 35 генерација. Наш посао је изузетно одговоран, захтеван и тежак али изнад свега је привилегија и част радити са децом. И за децу која оплемењују, дају веру, љубав. Она су снага овог колектива и наша будућност.“

Директорка се посебно захвалила  Председнику општине Мионица Бобану Јанковић, који је данас дивним гестом обрадовао сву децу вртића .

У свом обраћању присутнима, председник је истакао: „Сваком родитељу је битно образовање свога детета, а предворје тога је управо Дечји вртић. Васпитање и образовање је нешто најважније и највредније што можемо да подаримо деци. Наш задатак је да заједничким напорима створимо услове за то.“

На крају свог обраћања  захвалио се васпитачима и свим радницима вртића на преданом обављању свога посла.“

Уз дечју игру, песму и видео презентације о Историјату установе, дечијим исказима о здравој храни, хигијени, вртићу, другарству, јубилеју,..  и  снимком свакодневних активности присутнима је на неодољив начин приказано шта се све негује у вртићу.

Запосленима у Установи, деци и родитељима све честитке за јубилеј и жеље за још небројене године успешног васпитања долазећих генерација су стизали са свих страна.

linija

 

Login Form