Екскурзија

 

linija

25У недељу 29. Маја 2016. Године организована је екскурзија за малишане од две до четири године до Београда. Деца су са својим васпитачима имала прилику да одгледају позоришну представу „Лепотица и звер“ у позоришту лутака „Пинокио“. Представа „Лепотица и звер“ на духовит начин прича причу о љубави која се рађа између Најлепше Међ Најлепшима и Зверске Звери. Након представе и предаха на Калемегдану, посетили смо и Зоо-Врт, где су деца имала прилику да виде животиње далеких крајева.

 

 

 

linija

Излет у Ваљево-5 јун 2015

linija

Припремне предшколске групе 2 и 3, 05.06.2015.године, са својим васпитачима Весном Милосављевић и Милицом Радивојевић, ишли су на излет у Ваљево. Посетили су парк Пећину, где су уживали у шетњи природом и играма и парку на дечјим справама. Овим излетом су крунисали свој рад и дружење са васпитачима и забележили фотографијама. Желимо им успеха у даљем школовању.

 

linija

Екскурзија до Београда- 30 мај 2015

linijaПредшколска установа „Невен“ организовала је екскурзију у БеоградЗоо-врт и позориште Бошко Буха, за децу узраста од 4 до 7 година.На екскурзију су ишла деца средње васпитне групе 2старија васпитна група и припремне предшколске групе (које похађају припремни предшколски програм у централном вртићу и групе са терена: Брежђе, Горња Топлица, Дучић, Рајковић, Крчмар и Осеченица).Деца су у позоришту Бошко Буха имала прилику да одгледају представу „Мала Сирена“. Након предаха и ужине на Калемегдану, упутили смо се у Зоо врт, где су деца имала прилику да виде животиње далеких крајева.

 

linija

Излет у Ваљево-14 мај 2015

linija

14.05.2015.године деца припремне предшколске групе 1, са својим васпитачима Славицом Мунћан, Милицом Петровић и студентима на пракси Катарином Тодорић и Невеном Цветковић, посетили Пољопривредну школу у ВаљевуИмали су прилику да виде мали зоо врт, школску економију и ботаничку башту. Након тога, мали предах уз сладолед и игра у дечјем парку на Пећини.

linija

Екскурзија до Београда-9 мај 2015

linija

У суботу 09.05.2015. године организована је екскурзија за малишане од две до четири године до Београда где су посетили Minicity, мали град, састављен од 25 занимљивих целина у којима деца имају прилику да упознају различита занимања.То није само играоница, већ интерактивни тематски парк, где деца уче кроз игру и дружење. Деца су испробала велики број занимања кроз које су их водили обучени аниматори.Малишани су се дивно проводили што и фотографије доказују.Остатак дана провели су на Ади у шетњама и игри.

linija

Login Form