Мами на дар

linija

У млађој јасленој групи одрђана је угледна активност на тему „Мами на дар“ из области графичко ликовна активност. У активностима је учествовало 15 деце, међу којима је било и најмлађе дете од 14 месеци.

 

Формирање појма броја 5

linija

Весна Томић, васпитач припремне предшколске групе у Осеченици, реализовала је активност из области методике развоја почетних математичких појмова, на тему: ,,Формирање појма броја 5“.

Пролеће

linija

Медицинска сестра Александра Радовановић и васпитач Ана Ђукић, у млађој васпитној групи 1 реализовале су активност из области физичког васпитања на тему: „Пролеће“.

Општи полигон

linija

Марко Милић, васпитач припремне предшколске групе у Дучићу, реализовао је активност из физичког васпитања, на тему:“Општи полигон“.

Цвет до цвета

linija

Васпитачи млађе васпитне групе 2, Вања Атић и Слађана Суботић, одржале су угледну активност из области ликовног васпитања деце предшколског узраста. Тема је била: „Цвет до цвета“, подручје рада: вајање и техника рада: пластелин.

Саобраћајни знаци

linija

Рада Гавриловић, васпитач припремне предшколске групе у Брежђу, реализовала је активност из оласти упознавања околине деце предшколског узраста на тему: ,,Саобраћајни знаци“.

Весници пролећа

linija

У средњој васпитној групи одражана је активност из физичког васпитања, на тему: „Весници пролећа“. Васпитачи Светлана Трифуновић и Невена Марковић реализовале су активност у дворишту вртића.

 

Саобраћај - врсте саобраћаја

linija

Васпитач припремне предшколске групе у Горњој Топлици Ана Поповић, реализовала је активност из области упознавања околине деце предшколског узраста на тему „Саобраћај – врсте саобраћаја“.

Полигон - ходање по неравном тлу

linija

Васпитачи старије васпитне групе Славица Мунћан и Милица Петровић, у радној соби реализовале су активност из области физичког васпитања, на тему: „Полигон-ходање по неравном тлу“.

Истражујемо

linija

Нада Рафаиловић, угледну активност из области области упознавања околине, на тема: ,,Истражујемо“ реализовала је у Основној школи ,,Војвода Ж. Мишић“, у предшколској припремној групи.

Литар

linija

Мира Кандић и Јасмина Несторовић, васпитачи припремне предшколске групе 1, реализовале су активност из области развијања почетних математичких појмова. Тема: ,,Литар“

 

 

Магнетизам и електрицитет

linija

Док је у припремној предшколској групи 2 реализована активност из области упознавања околине деце предшколског узраста: „Магнетизам и електрицитет“. Васпитачи Весна Драгојевић и Ивана Митровић.

Ликовно обликовање лутке из готових материјала

linija

Весна Милосављевић, васпитач припремне предшколске групе-полудневни боравак, у централном вртићу, одржала је активност из области ликовног васпитања деце предшколског узраста. Тема:“ : ,,Ликовно обликовање лутке из готових материјала“.

Моји другови и ја

linija

У периоду од 24. до 26.02.2015. године васпитачи старије васпитне групе; Невена Марковић и Светлана Трифуновић, у сарадњи са васпитачима припремне предшколске групе, Славицом Мунћан и Милицом Петровић реализовали су заједничку активност из области ликовног васпитања. Тема активности: „Моји другови и ја“.

Login Form